Az NB I. Maróczy csoportjában hat győzelemmel a középmezőnyt jelentő ötödik helyen zárt a DVTK elsőszámú csapata, ahol minden mérkőzésen öt ifjúsági játékos játszott a felnőtt bajnokságban. Az ötödik hely olyan szempontból is jó eredménynek számít, hogy több olyan csapatot is megelőztek a piros-fehérek, ahol számos rutinos mester játszik. A csapatból kiemelkedőt nyújtott Gáthi Donát és Turcsányi Vince, akik a DVTK legjobb pontszerzői lettek az idényben. Zámbó Zoltán szakosztályvezető szerint amennyiben a fiatalok továbbra is ilyen ütemben fejlődnek a következő években a Diósgyőr eséllyel küzdhet az érmes helyezésekért.

A Borsod megyei bajnokságban ismét két csapattal indult a DVTK. A megyei első csapatban hasonlóan az NB I-es együtteshez minden meccsen öt ifjúsági játékos játszott, akikkel felállva az év végén nagy küzdelemben ezüstérmet szerzett a Diósgyőr 7 győzelemmel és 1 döntetlennel. A piros-fehérek szinte minden játékosa nagyon jó teljesítményt nyújtott, azonban kiemelkedett Halmai Attila, Gáthi Donát, Kovács Kristóf, Ádám Zoltán, Herczeg Marcell, Révai Ákos, Turcsányi Vince és Lazsádi Blanka teljesítménye is. A szakosztály vezetője a csapatról elmondta, hogy amennyiben a következő szezonban sikerül aranyérmet szerezni erősen elgondolkodnak az NB II-ben való induláson is.

A második megyei piros-fehér csapatban az összes 108 játszmából 91 játszmát utánpótlás játékosok játszották. Idén a Kazincbarcika mellett a Tiszaújváros csapatát is sikerült legyőzniük, amivel a bajnokság kilencedik helyén zártak. A csapatban kiváló teljesítményt nyújtott az éltáblákon Kéméndi Dániel és Juhász Sándor, míg Tóth Antal Kazimierz, Török Vilmos és Tóth Kinga is nagyon jól teljesített. Zámbó Zoltán szerint fiataljaink egyre stabilabban és harciasabban küzdenek, ami edzőink remek munkáját is jól tükrözi.