Országos U19-es Bajnokság, 
Kiemelt csoport, 16. forduló

Várda Labdarúgó Akadémia - Diósgyőri VTK 1-1 (1-1)

Kisvárda, Játékvezető: Horváth János (Szentesi Dávid, Gajdics Zoltán).
Várda Labdarúgó Akadémia: Márton Á. - A. Kozachuk, Benko R., Rózsa S., I. Kobeliash, Puporka D., M. Babych, Racskó M., R. Klinfinskyi, Kozák R., Tenkács P. Vezetőedző: Csáki Róbert. 
Diósgyőri VTK: Németh B. - Szőke Á. B. Furdetskyi, Horváth Zs., Vass L., Temesvári M., Z. Khameliuk, N. Kovalenko, Major M., Tóth Zs., Bodnár B. Vezetőedző: Takács Péter. 

Csere: Benko R. helyett Kovács K. a 46., I. Kobeliash helyett O. Bilous a 46., Kozák R. helyett M. Babjak a 46. Rózsa S. helyett R. Krutsan a 68., Horváth Zs. helyett Macsó M. a 68., Major M. helyett Silimon L. a 78., Tóth Zs. helyett Bathó T. a 78., Racskó M. helyett Scsadei L. a 79., B. Furdetskyi helyett O. Fomychov a 90., Z. Khameliuk helyett Molnár Á. a 90. percben. 
Sárga lap: Racskó M. a 64., percben.
Piros lap: Csáki R. (kispad) a 76. percben. 
Gólszerző: M. Babych (1-0) a 25., Bodnár B. (1-1) a 36. percben. 

Takács Péter: - Büszke vagyok! Talán a szezonban most a legjobban. Nem sikerült nyerni, de az a küzdeni akarás, az a csak azért is meg akarom mutatni mentalitás, valamint a pályára vitt szív nálam az eredményességet is felülírja. Emellett persze jól is futballoztunk. A fociban benne van a hiba, ezúttal hibáztunk, amiből gólt kaptunk. Minden hiba, amit a játékosok elkövetnek a pàlyán az én hibám is. Örülök, hogy nem estünk össze, foggal-körömmel küzdöttünk azért, hogy segítsük Barnit és tényleg mindent meg tettek egymásért a játékosok. Nem is akarok a taktikai dolgokról beszélni, mert ez a meccs újfent megmutatta, hogy a miénk egy igazi csapat! Az, hogy rúgtunk egy szabályos gólt amit nem adtak meg, még erősebbé tesz minket. Gratulálok mindkét együttesnek, mert nagyon színvonalas mérkőzés volt.

Fotó: kisvardafc.hu