Összefoglaló 2023. szeptember 17., vasárnap

Női Futsal  NB I.: DVTK-Vénusz - DEAC 0-6 (0-5)

A bajnok ellen nem várt könnyű találkozó a DVTK-Vénusz csapatára az élvonal második fordulójában. A debreceniek az első játékrészben eldöntötték a három pont  sorsát, de a fordulás után más sokkal kiegyenlítettebb volt  a mérkőzés.

Női Futsal  NB I.: DVTK-Vénusz - DEAC 0-6 (0-5)


Női Futsal NB I., 2. forduló

DVTK-Vénusz - Debreceni EAC 0-6 (0-5)

Miskolc, Városi Sportcsarnok, Játékvezető: Balla Levente (Suszter Gábor, Skarupa Tamás). 
DVTK-Vénusz: Putnoky Z. - Fukler-Váradi C., Lipák A., Kovács A., Molnár E. Csere: Újvári K., Boda  N., Visnyánszky D., Juhász R. Vezetőedző: Volokymyr Kolok. 
Debreceni EAC: Pozsgai M. - Pócsik L., Nagy A., Fülöp D., Horváth V. Csere: Kopjári L., Csepregi G., Üveges K., Gajzágó F., Hardon R., Czégény Zs. Vezetőedző: Qurikó Vivien. 

Sárga  lap: Fukler-Váradi C.  a 16., Molnár E. a 29. percben. 
Gólszerző: Üveges K. (0-1) az 5., Csepregi G. (0-2) a 7., Fülöp D. (0-3) a 13., Horváth V. (0-4) a 17., Czégény Zs. (0-5) a 18., Üveges K. (0-6) a 40. percben. 

Vezetőedzői értékelés

Volodymyr Kolok: - A bajnok elleni  találkozó első félidejében hiányzott a játékunkból a következetesség, amit az ellenfél maximálisan kihasznált. Durva hibákat nem követünk el, de a kisebb meginkásokból is gólt szerzett a DEAC. Gratulálok a regnáló bajnoknak ehhez sikerhez. A második félidőben sok pozitívum volt a játékunkban, ezért bizakodva várjuk a következő mérkőzéseket.