Összefoglaló 2023. október 29., vasárnap

Női Futsal NB I.: DVTK-Vénusz - Dunaújváros 3-2 (2-1)

Zsinórban a negyedik mérkőzését zárta győztesen a DVTK-Vénusz női futsalcsapata. A lányok ezúttal hazai környezetben a Dunaújvárostól voltak jobbak.

Női Futsal NB I.: DVTK-Vénusz - Dunaújváros 3-2 (2-1)


Női Futsal NB I., 7. forduló

DVTK-Vénusz - Dunaújváros 3-2 (2-1)

Miskolc Városi Sportközpont, Játékvezető: Suszter Gábor (Dr. Vigh Tünde, Vígh Imre).
DVTK-Vénusz: Putnoky Z. - Fukler-Váradi C., Lipták A., Kovács A., Molnár E. Csere: Horváth G., Újvári K., Pandurics A., Boda N., Visnyánszki D., Gyarmathy F. Vezetőedző: Volodymyr Kolok. 
Dunaújváros: Szabó Zs. - Virág M., Vicai  K., Sraj B., Domján B. Csere: Váradi E., Sárkány B., Csamangó D., Zoltai-Foltán V. 

Sárga lap: Vicai K. a 15., Gyarmathy F. a 36., percben. 
Piros lap: Domján B. a 27. percben. 
Gólszerző: Fukler-Váradi C. (1-0) a 4., Zoltán-Foltán V. (1-1) a 9., Horváth L. (2-1) a 17., Gyarmathy F. (3-1) a 24., Sárkány B. (3-2) a 38. percben. 

Volodymyr Kolok: - Nagyon nehéz mérkőzés volt, mert az ellenfél mindent egy lapra feltéve, kétségbeesetten játszott. Bírták a nyomást és veszélyesen  kontráztak. Talán ez volt a legnehezebb találkozó a szezonban. Sok helyzetet kialakítottunk, de a befejezések ezúttal nem voltak hatékonyak. Nagy sebességgel futsaloztunk, ami a pontosság rovására ment. A győzelemnek  nagyon örülünk, fontos pontokat  szereztünk. Megerősítettük a helyünket a dobogón, de továbbra is azért dolgozunk, hogy a játék minőségét javítani tudjuk.