Összefoglaló 2023. november 10., péntek

Női Futsal NB I.: DEAC - DVTK-Vénusz 7-0 (2-0)

Papírforma végeredmény született Debrecenben. A címvédő begyűjtötte a három pontot a DVTK-Vénusz csapatával szemben. A piros-fehérek még az első félidőben kiválóan tartották magukat, a nagyobb különbség a fordulás után alakult ki.

Női Futsal NB I.: DEAC - DVTK-Vénusz 7-0 (2-0)


Női Futsal NB I., 9. forduló

DEAC - DVTK-Vénusz 7-0 (2-0)

Debreceni Egyetemi Sportaréna, Játékvezető: Vilmányi Simon (Juhász Dániel, Nagy Tamás Mihály). 
Debreceni EAC: Kopjári L. - Csepregi G., Üveges K., Fülöp D., Hardon R. Csere: Pozsgai M., Tóth N., Pócsik L., Nagy A., Gajzágó F., Czégény Zs. Vezetőedző: Qurikó Vivien. 
DVTK-Vénusz: Putnoky Z. - Fukler-Váradi C., Lipták A., Kovács A., Molnár E. Csere: Gyarmathy F., Horváth L., Visnyánszki D., Boda N., Újvári K. Vezetőedző: Volodymyr Kolok. 

Gólszerző:  Hardon R. (1-0) a 2., Gajzágó F. (2-0) a 17., Hardon R. (3-0) a 28., Üveges K. (4-0) a 31., Üveges K. (5-0) a 31., Czégény Zs. (6-0) a 36., Üveges K. (7-0) a 40. percben. 

Volodymyr Kolok: - Nem történt csoda. Egy erős csapat ellen vereséget szenvedtünk. Bár az eredmény más is lehetett volna, hiszen több nagy helyzetet is elhibáztunk. Az első félidőben jól játszottunk, de a másodikban már nem bírtuk a játék magas tempóját. A mi padunk rövidebb volt, ráadásul egészségügyi problémák miatt két játékosunk nem tudott pályára lépni, pedig ott voltak a meccsen. Így pedig esélyünk sem volt a bajnok ellen.