Összefoglaló 2023. december 17., vasárnap

Női Futsal NB I.: Tolna - DVTK-Vénusz 6-1 (4-0)

Nem a terveknek megfelelően alakult a DVTK-Vénusz szezonzárója. A piros-fehérek ezúttal nem tudtak  szoros meccset játszani a Tolnával, a hazaiak megérdemelten tartották otthon mindhárom bajnoki pontot.

Női Futsal NB I.: Tolna - DVTK-Vénusz 6-1 (4-0)


Női Futsal NB I., 12. forduló

2F-Bau Tolna-Mözs - DVTK-Vénusz 6-1 (4-0)

Tolna, Játékvezető: Kiss Gergely (Szabó Péter, Tóth Tamás). 
2F-Bau Tolna-Mözs: Deczki V. - Szalkai K., Vámosi G., Krár E., Folk Zs. Csere: Fekete E., Wiesner D., Ferencz F., Sajabó B., Kiss G. Vezetőedző: Reveland Zoltán. 
DVTK-Vénusz: Putnoky Z. - Újvári K., Fukler-Váradi C., Lipták A., Molnár E. Csere: Megyes Zs., Visnyánszki D., Boda N. Vezetőedző: Volodymyr Kolok. 

Gólszerző: Vámosi G. (1-0) a 2., Kiss G. (2-0) a 7., Krár E. (3-0) a 12., Vámosi G. (4-0) a 16., Fekete E. (5-0) a 30., Krár E. (6-0) a 32., Lipták A. (6-1) a 34. percben. 

Vezetőedzői értékelés

Volodymyr Kolok: - Ezen a napon jobb volt az ellenfél. Az első félidőben sokkal gyorsabban döntöttek, cselekedtek, mint mi. Sokáig nem tudtuk alkalmazkodni a körülményekhez, a Tolna viszont jól használta a cseréit, ennek köszönhetően magas tempót tudott diktálni. A szünet után sokkal magabiztosabbak lettünk. A lányok változtatni akartak az eredményen, de csak egy gólt sikerült szerezni. Megérdemelten nyertek a hazaiak, nem hiába szerepel náluk öt válogatott játékos.