Összefoglaló 2024. január 19., péntek

Női Futsal Magyar Kupa: DVTK-Vénusz - DEAC 1-7 (1-2)

A mérkőzés háromnegyedéig kiválóan tartotta magát a DVTK-Vénusz a bajnok és Magyar Kupa címvédő ellen a sorozat negyeddöntőjében. A hajrá azonban a vendégeké volt, akik végül jelentős előnyt szereztek a februári visszavágóra.

Női Futsal Magyar Kupa: DVTK-Vénusz - DEAC 1-7 (1-2)


Női Futsal Magyar Kupa, 3. forduló, 1. mérkőzés

DVTK-Vénusz - Debreceni EAC 1-7 (0-2)

Miskolc, Városi Sportcsarnok, Játékvezető: Dr. Vigh Tünde (Császár Kristóf, Szaniszló-Szabó Máté). 

DVTK-Vénusz: Putnoky Z. - Horváth L., Fukler-Váradi C., Visnyánszki D., Lipták A. Csere: Újvári K., Megyes Zs., Bernáth Cs., Molnár E., Gyarmathy F. Vezetőedző: Volodymyr Kolok. 
Debreceni EAC: Pozsgai M. - Tóth N., Üveges K., Gajzágó F., Czégény Zs. Csere: Nagy A., Fülöp D., Hardon R., Horváth V. Vezetőedző: Qurikó Vivien.

Sárga lap: Megyes Zs. a 37., Pozsgai M. a 39. percben. 
Gólszerző: Fülöp D. (0-1) a 8., Üveges K. (0-2) a 16., Molnár E. (1-2) a 25., Üveges K. (1-3) a 33., Horváth V. (1-4) a 34., Horváth V. (1-5) a 37., Üveges K. (1-6) a 40., Fülöp D. (1-7) a 40. percben. 

Vezetőedzői értékelés

Volodymyr Kolok: - Kikaptunk, de egészen a hajráig minimális hátrányban voltunk a bajnok és Magyar Kupa címvédő ellen. A lányok betartották az előzetesen megbeszélt taktikai elemeket, bírták a tempót, bátran és elszánt játszottak. A harmadik debreceni gól után azonban elszállt az erőnk. Gratulálunk a DEAC-nak, és készülünk a dunaújvárosi bajnokira. 

Az oda-visszavágós párharc második találkozóját Debrecenben rendezik február 11-én (csütörtök), 17 órától.