Összefoglaló 2024. április 20., szombat

U17: Újpesti TE - DVTK 1-2 (1-0)

Vesztett állásból fordított és győzött az U17-es diósgyőri korosztály. Az Újpest elleni bajnokin Ferenczi Soma és Juhász Kristóf volt eredményes.

U17: Újpesti TE - DVTK 1-2 (1-0)


Országos U17-es Bajnokság, 
Kiemelt csoport, 18. forduló

Újpesti TE -  Diósgyőri VTK 1-2 (1-0)

Budapest, UTE Atlétikai Stadion, Játékvezető: Erni Edmond Attila (Havasi-Németh Kristóf, Varga Patrik).
Újpesti TE: Kis P. - Soós L., Cseh Á., Narm I., Varga D., Kárász B., Széphalmi Cs., Szalay M., Orbán Cs., Csuvikovszky K., Birkás-Kováts Á. Vezetőedző: Vermes Krisztián. 
Diósgyőri VTK: Soós B. - Kiss L., Juhász K., Kuznyecov D., Jászberényi P., Ferenczi S., Tucsa Sz., B. Kovalov, V. Khomenko, Nagy B., Szlifka Zs. Vezetőedző: Vincze Richárd. 

Csere: Tucsa Sz. helyett Farkas R. a 39., Jászberényi P. helyett Szakos B. a 46., Birkás-Kováts Á. helyett Y. Mukai a 61., Kuznyecov D. helyett Miskolczi D. a 70., Juhász K. helyett Holló M. a 90+2. percben. 
Sárga lap: Tucsa Sz. a 23., Jászberényi P. a 44., Széphalmi Cs. az 51., V. Khomenko az 51., Szakos B. a 65., Kovács D. a 90+3. percben. 
Gólszerző: Kárász B. (1-0) a 18., Ferenczi S. (1-1)( a 47., Juhász K. (1-2) a 80. percben. 

Vincze Richárd: - Azt kaptuk az ellenféltől, amit vártunk. Az első félidőben a labdás játékunk az ellenfél védővonaláig jól működött, a tizenhatoson belüli területekre viszont kevesen értünk be, ezért nem voltunk veszélyesek a kapujukra. A középső zónás védekezeésben akadtak problémáink, amit egy szünetbeli átszervezéssel sikerült megoldanunk. Ezzel a második félidóre teljesen átvettük az irányítását. Megérdemelten egyenlítettünk és szereztük meg a győzelmet, hiszen ezen kívül is sok lehetőséget alakítottunk ki az újpestiek kapuja előtt. Gratulálok a srácoknak, vesztett állásból mindig nehéz nyerni.